Tent repareren Purmerend en omgeving

Tenten reparatie- en vermaak service, snel en weer klaar voor jaren

Nieuwe rits in de tent laten zetten? Een winkelhaak wegwerken? Een raam of deur laten bijzetten? Tentpees bijzetten of vervangen? Tentenreparatie.nl herstel zeer vakkundig. Wij geven elk type tent, ongeacht het merk een tweede leven Tentenreparatie.nl is geen online bedrijf waar u uw tent ter reparatie heen moet sturen, maar maakt onderdeel uit van De ZEILERIJ, een sinds jaar en dag zeilen- en tentenherstelatelier met een goede reputatie. Wij waren gevestigd aan De Zaan in Zaandam, maar door groei zijn we uitgeweken naar Westknollendam, Fabriekweg 1. Dit is op nog geen kwartiertje rijden van Purmerend. Wilt u tenten laten repareren in de regio van Purmerend? Wij zorgen ervoor dat uw tent weer jaren mee kan.

Tentreparaties

  • Alle type en merken
  • Ritsen, stiksel, beschadigingen
  • Ramen/deuren vervangen of toevoegen
  • Profielpees, fix on pees en tunnels plaatsen
  • Stormbanden vervangen of aanbrengen
  • Tentgordijnen vervangen

Reparaties aan luifels

Als het gemaakt is van tentdoek, dan kunnen wij het maken. Naast tenten laten repareren in Purmerend e.o. kunt u in ons atelier ook terecht reparatiewerk aan luifels, bootkappen, enz., waaronder alle type reparaties aan het doek, het aanbrengen van tunnels, ritsen vervangen, stiknaden en stikranden vervangen, stormbanden aanzetten en meer.

Maatwerk zeilen veranda’s en serrewanden

Een serre of verandawand van zeil of tentdoek is een flexibele oplossing voor meer beschutte ruimte aan uw woning, tuinhuis of veranda. Dit is een maatwerk product dat door ons eigen team in eigen huis op maat gemaakt wordt. U heeft dus alle keus uit aantal en plaatsing van ramen en deuren, keus uit diverse soorten doek en verschillende mogelijkheden om de wanden te bevestigen. We kunnen u goed adviseren en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook degene waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht…

Kwaliteit

In ons atelier wordt gewerkt op basis van vakmanschap en plezier in het ambacht. We treden onze klanten op een persoonlijke manier tegemoet en vinden het leuk om mee te denken én te adviseren over de juiste reparatiemogelijkheden. Eigenlijk is het ons niet snel te gek. Of u nu een 2e hands tent op de kop heeft getikt en deze kampeer-klaar wilt laten maken, u uw tent liever wilt laten repareren of veranderen dan wegdoen, of dat het gaat om een snelle noodreparatie door onverwachte schade… Kwalitatief tenten laten repareren in Purmerend e.o. doet u het best bij tentenreparatie.nl. Voor het opgeven van schade kunt u het online formulier op deze site gebruiken. Maar bellen kan natuurlijk ook.