Tent repareren Zaandam e.o.

Tent laten repareren in regio Zaandam? Eigen werkplaats, dus (bijna) alles is mogelijk

Rits stuk, scheur in de stof of ‘ramen’ waar je niets meer doe ziet? Wij herstellen tenten van alle merken. Tentenreparatie.nl is onderdeel van zeilmakerij DE ZEILERIJ en waren gevestigd in een karakteristiek fabriekspand aan de Zaan, maar sinds oktober 2020 uitgeweken naar een veel grotere werkplaats in Westknollendam, Fabriekweg 1. Wilt u een tent laten repareren in de omgeving van Zaandam?

Veel mogelijkheden

We leven in een wegwerpmaatschappij. Wanneer iets stuk gaat is er al snel iets nieuws gekocht. En eigenlijk is dat jammer. Een nieuwe tent kopen vanwege een kapotte rits of een winkelhaak is de stof is helemaal niet nodig wanneer uw tent eigenlijk nog een paar jaar zou willen behouden. Binnen ons atelier voor het vermaken en repareren van tenten is veel mogelijk. Leun gerust op onze ervaring, we hebben al veel bijzondere oplossingen gevonden waardoor tenten nog meerdere jaren meekunnen. Ook hebben we voor enkele opdrachtgevers hun tent zo aangepast dat deze na ongeval of ziekte eenvoudiger bedienbaar of meer toegankelijker werd. Gaat het om tenten, dan zijn we er voor reparaties en meer…

De meest voorkomende reparaties aan tenten

  • Ritsen vervangen
  • Schade herstellen door nieuwe stof in te zetten
  • Kapotte stiksels vervangen
  • Ramen/deuren vervangen of toevoegen
  • Profielpees, fix on pees en tunnels plaatsen
  • Stormbanden vervangen of aanbrengen
  • Nieuwe tentgordijnen maken of vervangen
  • Specifieke aanpassingen op maat

Luifels, zeilen en serrewanden

DE ZEILERIJ doet meer dan het repareren van tenten alleen. Wanneer het van katoen- of polyesterdoek of zeildoek gemaakt is, kunnen wij ermee overweg. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor reparaties aan luifels, het doek van vouwwagens, maar ook voor bijvoorbeeld bootkappen. Een van onze maatwerk services is het maken van verandawanden en serrewanden van doek. Deze kunnen in elke maat vervaardigd worden, van verschillende soorten doek en/of zeil en ook het aantal deuren en/of ramen bepaalt u zelf. We kunnen u goed adviseren en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.