Tent repareren Zaanstad

Tenten en zeilen reparatie in eigen atelier aan De Zaan in Zaandam

In ons tentenreparatiebedrijf zorgen wij voor snelle en kundige reparaties en aanpassingen aan zo goed als elk type tent, van zo goed als alle merken. Slijtageplekken in het doek, scheuren, gaatjes, een rits vervangen, Gordijnen of binnentent vervangen, banden aanstikken, maar ook grotere aanpassingen als het vervangen of plaatsen van ramen en deuren voeren wij uit. Wij zijn gevestigd in een karakteristiek pand aan De Zaan in Zaandam en maken onderdeel uit van DE ZEILERIJ, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en repareren van zeilen voor boten. Dit maakt dat we heel veel expertise in huis hebben. Dit, samen met het enthousiasme van ons ervaren team, zorgt ervoor dat u voor tent reparaties in Zaandam e.o. het best af bent bij Tentenreparatie.nl

Reparaties aan tenten en voortenten die wij voor u kunnen verzorgen

  • Tentrits vervangen of bijzetten
  • Tentramen vervangen of toevoegen
  • Slijtageplekken, scheuren, winkelhaken, gaten herstellen
  • Profielpees vervangen
  • Fix on pees of stormbanden plaatsen
  • Gordijnen of binnentent vernieuwen
  • Tunnels aanzetten of vernieuwen
  • Speciale aanpassingen aan tent naar wens

Luifels, maatwerk serre- en verandazeilen en meer…

Naast tent reparaties en veranderwerk aan tenten verzorgen wij, in samenwerking met DE ZEILERIJ ook het vervaardigen of veranderen van luifels, serre en verandazeilen, marktkraamzeilen, bootkappen, havenzeilen, enz. veranda – en serre wanden en terras overkapping kunnen door ons geheel naar wens gemaakt worden. U heeft keus uit diverse soorten doek, materialen en type bevestigingen. Reparaties aan het doek of zeil van veranda – en serre wanden en terras overkapping horen ook tot onze werkzaamheden.

Tent laten repareren in Zaandam? Kies voor onze kwaliteit!

Tentenreparatie.nl is het ambachtelijke bedrijf van Ingrid en Ruud Herrebrugh. Ingrid zat als kind al achter de naaimachine. Door de jaren heen wist steeds uitdagender projecten aan te gaan, met De ZEILERIJ en Tentenreparatie.nl tot gevolg. Het echte vak leerde ze van Jelle Leidekker, van zeilmakerij van Dekker Watersport in Zaandam. Inmiddels staat er een ervaren team medewerkers dat zo goed als alles wat van zeil of tentdoek gemaakt is, of gemaakt kan worden, naar wens van de klant opgepakt. Zit u met vragen of uw tent nog gerepareerd kan worden? Wilt u een afspraak maken voor bepaalde tentreparaties of wilt u meer weten over onze diensten? Eén telefoontje is voldoende om met ons in contact te komen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.